Gryffindor
Désirée Sorel napisał:
Sally De Von Wangol napisał:
Désirée Sorel napisał:
- Pustakiem nazywamy wyrób ceramiczny lub betonowy przeznaczony do wykonywania ścian zewnętrznych i wewnętrznych. Naprawdę, nie mam pojęcia, jak ma się to donosić do mojej osoby. A poza tym, robię bardzo ważną rzecz. Obserwuję otoczenie i zbieram informacje.- powiedziała to bardzo poważnym tonem.- Zbierasz informację? Masz zamiar napisać książkę czy co?
- Wątpię, żeby ta informacja była ci niezbędna do dalszej egzystencji. A tak w ogolę, jestem Désirée. I dobrze wiem, że nie będziesz w stanie tego wymówić.
- Mieszkałam trzy lata we Francji, ty nędzny plebsie i mówię po francusku... Twoje imię nie jest niczym trudnym do wymówienia. Jestem Sally...
Today's special moments are tomorrow's memories
Slytherin
Désirée Sorel napisał:
- Zbierasz informację? Masz zamiar napisać książkę czy co?- Wątpię, żeby ta informacja była ci niezbędna do dalszej egzystencji. A tak w ogolę, jestem Désirée. I dobrze wiem, że nie będziesz w stanie tego wymówić.
- Mieszkałam trzy lata we Francji, ty nędzny plebsie i mówię po francusku... Twoje imię nie jest niczym trudnym do wymówienia. Jestem Sally...
- Miło poznać. - Désirée poprawiła bluzkę, która podwinęła się podczas zderzenia. Bluzka była czarna, a na piersi miała logo Nirvany. Danka założyła do tego gacie z jedną nogawką w czerwoną szkocką kratkę, a drugą z czarnego lateksu. Na nogach miała szare, poprzecierane glany.
Life is a tale. Told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing.
Slytherin
-Wlać? Chyba sobie żartujesz.- warknęła, nie spuszczając z niego swoich błękitnych oczu. Nie chciała wchodzić w konflikt już pierwszego dnia, ale sam się o to prosił. Wlać, też mi coś.- Poza tym, nie jestem potencjalną ślizgonką. Ja nią będę na sto procent.
hoho, koleżanko, co za pocisk
A skoro babcia zawsze mówiła, że trafi do Slytherinu, to tak musi być!
Slytherin
Margaery Winchester napisał:
-Wlać? Chyba sobie żartujesz.- warknęła, nie spuszczając z niego swoich błękitnych oczu. Nie chciała wchodzić w konflikt już pierwszego dnia, ale sam się o to prosił. Wlać, też mi coś.- Poza tym, nie jestem potencjalną ślizgonką. Ja nią będę na sto procent.
A skoro babcia zawsze mówiła, że trafi do Slytherinu, to tak musi być!
- Na pierwszy rzut oka wyglądasz na Puchonkę - zaśmiał się. - Do tego te nierozgarnięcie...- Przewrócił teatralnie oczyma.
Sieję zamęt tam, gdzie idę...
Slytherin
Xavier Ronovan napisał:
A skoro babcia zawsze mówiła, że trafi do Slytherinu, to tak musi być!- Na pierwszy rzut oka wyglądasz na Puchonkę - zaśmiał się. - Do tego te nierozgarnięcie...- Przewrócił teatralnie oczyma.
Puchonkę? Puchonkę?! Właśnie została obrażona w najgorszy możliwy dla niej sposób! Pomijając nazwanie szlamą. Szlama w rankingu raniących godność wyzwisk zdecydowanie wygrywa.Tylko nie daj mu się sprowokować, Margaery. Wdech i wydech, nie chcesz się z nikim kłócić. Kłótnie do niczego nie prowadzą..
-Puchonkę? I nierozgarnięcie?-uniosła jedną brew, splatając ręce na piersi.-Jakiś idiota mnie popchnął, jasne?
Ostatnio edytowany przez Margaery Winchester (2015-06-26 18:40:48)
Gryffindor
Désirée Sorel napisał:
Désirée Sorel napisał:
- Wątpię, żeby ta informacja była ci niezbędna do dalszej egzystencji. A tak w ogolę, jestem Désirée. I dobrze wiem, że nie będziesz w stanie tego wymówić.- Mieszkałam trzy lata we Francji, ty nędzny plebsie i mówię po francusku... Twoje imię nie jest niczym trudnym do wymówienia. Jestem Sally...
- Miło poznać. - Désirée poprawiła bluzkę, która podwinęła się podczas zderzenia. Bluzka była czarna, a na piersi miała logo Nirvany. Danka założyła do tego gacie z jedną nogawką w czerwoną szkocką kratkę, a drugą z czarnego lateksu. Na nogach miała szare, poprzecierane glany.
- Jedziesz do Hogwartu?
Nie kurde, jedzie do Narni bo przewiduje, że Hogwart to totalna patola. LECZ SIĘ TY GUPIA SALLY. kto tobą gra?!
a...
ja...
Slytherin
Désirée Sorel napisał:
- Jedziesz do Hogwartu?
Nie kurde, jedzie do Narni bo przewiduje, że Hogwart to totalna patola. LECZ SIĘ TY GUPIA SALLY. kto tobą gra?!
a...
ja...
- Nie, wybieram się do Clermont-Ferrand na leczenie. Wydaj mi się, że wszyscy ludzie na tym peronie w wieku 11-17 lat właśnie tam jadą.- Twarz pokerzysty. Czy ona nigdy nie pokazuje emocji? Brawo, zgadza się.
Ostatnio edytowany przez Désirée Sorel (2015-06-26 18:46:19)
Slytherin
Xavier Ronovan napisał:
A skoro babcia zawsze mówiła, że trafi do Slytherinu, to tak musi być!- Na pierwszy rzut oka wyglądasz na Puchonkę - zaśmiał się. - Do tego te nierozgarnięcie...- Przewrócił teatralnie oczyma.
Puchonkę? Puchonkę?! Właśnie została obrażona w najgorszy możliwy dla niej sposób! Pomijając nazwanie szlamą. Szlama w rankingu raniących godność wyzwisk zdecydowanie wygrywa.Tylko nie daj mu się sprowokować, Margaery. Wdech i wydech, nie chcesz się z nikim kłócić. Kłótnie do niczego nie prowadzą..
-Puchonkę? I nierozgarnięcie?-uniosła jedną brew, splatając ręce na piersi.-Jakiś idiota mnie popchnął, jasne?
- Tłumacz to jak chcesz. - Uśmiechnął się. - Właściwie, to skąd jesteś? - zapytał, patrząc chłodnym, przenikliwym spojrzeniem.
Lubił wiedzieć dużo o wszystkich. Dziewczyna zaintrygowała go na tyle, że skory był przeprowadzic z nią małą konwersację. Do tego bardzo zabawne było jak próbowała zachować stoicki spokój. Gdyby nie lekko drgajaca powieka, prawie by się nabrał.
Gryffindor
Désirée Sorel napisał:
Désirée Sorel napisał:
- Miło poznać. - Désirée poprawiła bluzkę, która podwinęła się podczas zderzenia. Bluzka była czarna, a na piersi miała logo Nirvany. Danka założyła do tego gacie z jedną nogawką w czerwoną szkocką kratkę, a drugą z czarnego lateksu. Na nogach miała szare, poprzecierane glany.- Jedziesz do Hogwartu?
a...
ja...- Nie, wybieram się do Clermont-Ferrand na leczenie. Wydaj mi się, że wszyscy ludzie na tym peronie w wieku 11-17 lat właśnie tam jadą.- Twarz pokerzysty. Czy ona nigdy nie pokazuje emocji? Brawo, zgadza się.
- Zawsze możesz po prostu tu sprzątać, albo kogoś odprowadzać.
ALE KURWA POCISK
JA JEJ NIE POZNAJĘ
Slytherin
Désirée Sorel napisał:
- Jedziesz do Hogwartu?
a...
ja...- Nie, wybieram się do Clermont-Ferrand na leczenie. Wydaj mi się, że wszyscy ludzie na tym peronie w wieku 11-17 lat właśnie tam jadą.- Twarz pokerzysty. Czy ona nigdy nie pokazuje emocji? Brawo, zgadza się.
ALE KURWA POCISK
JA JEJ NIE POZNAJĘ
- Wątpię, żeby ktoś tu sprzątał przez ostatnie... 10 lat?- spojrzała na syf na podłodze. - A poza tym, nie mam kogo odprowadzać. Potencjalni kandydaci umarli- uśmiechnęła się rozkosznie.
Slytherin
Xavier Ronovan napisał:
Xavier Ronovan napisał:
- Na pierwszy rzut oka wyglądasz na Puchonkę - zaśmiał się. - Do tego te nierozgarnięcie...- Przewrócił teatralnie oczyma.Puchonkę? Puchonkę?! Właśnie została obrażona w najgorszy możliwy dla niej sposób! Pomijając nazwanie szlamą. Szlama w rankingu raniących godność wyzwisk zdecydowanie wygrywa.Tylko nie daj mu się sprowokować, Margaery. Wdech i wydech, nie chcesz się z nikim kłócić. Kłótnie do niczego nie prowadzą..
-Puchonkę? I nierozgarnięcie?-uniosła jedną brew, splatając ręce na piersi.-Jakiś idiota mnie popchnął, jasne?- Tłumacz to jak chcesz. - Uśmiechnął się. - Właściwie, to skąd jesteś? - zapytał, patrząc chłodnym, przenikliwym spojrzeniem.
Lubił wiedzieć dużo o wszystkich. Dziewczyna zaintrygowała go na tyle, że skory był przeprowadzic z nią małą konwersację. Do tego bardzo zabawne było jak próbowała zachować stoicki spokój. Gdyby nie lekko drgajaca powieka, prawie by się nabrał.
-Londyn.-odpowiedziała, odrzucając za ramię pasmo włosów. Chciała jeszcze dodać, że jest z tych Winchesterów, ale szybko się opanowała. Sypaniem nazwisk rodowych raczej nie zdobędzie jego sympatii.
Czy ona właśnie chce, żeby ją polubił?
Cóż.
Był arogancki, miał ten inteligentny błysk w oku, wyglądał też całkiem nieźle...jeśli ma już z nim trafić do Slytherinu, to lepiej, żeby byli w przyjaznych stosunkach.
Gryffindor
Désirée Sorel napisał:
Désirée Sorel napisał:
- Nie, wybieram się do Clermont-Ferrand na leczenie. Wydaj mi się, że wszyscy ludzie na tym peronie w wieku 11-17 lat właśnie tam jadą.- Twarz pokerzysty. Czy ona nigdy nie pokazuje emocji? Brawo, zgadza się.- Zawsze możesz po prostu tu sprzątać, albo kogoś odprowadzać.
ALE KURWA POCISK
JA JEJ NIE POZNAJĘ- Wątpię, żeby ktoś tu sprzątał przez ostatnie... 10 lat?- spojrzała na syf na podłodze. - A poza tym, nie mam kogo odprowadzać. Potencjalni kandydaci umarli- uśmiechnęła się rozkosznie.
- To może ja już pójdę... Do zobaczenia w Hogwarcie...- i se polazła.
Slytherin
Désirée Sorel napisał:
ALE KURWA POCISK
JA JEJ NIE POZNAJĘ- Wątpię, żeby ktoś tu sprzątał przez ostatnie... 10 lat?- spojrzała na syf na podłodze. - A poza tym, nie mam kogo odprowadzać. Potencjalni kandydaci umarli- uśmiechnęła się rozkosznie.
- To może ja już pójdę... Do zobaczenia w Hogwarcie...- i se polazła.
- Papa...- rzuciła Désirée i odwróciła się na pięcie. Pociągnęła za sobą kufer z klatkami, w których siedziały jej kot i sowa. Wdrapała się po schodkach do pociągu, który właśnie nadjechał, po czym znalazła wolny przedział. Wrzuciła kufer na półkę bagażową. Nie był ciężki, ale i tak miała problem z podniesieniem go. Wypuściła szarą kotkę z klatki i posadziwszy się na podłodze oparła głowę o siedzenie, a Paszczura zwinęła się w kulkę na jej kolanach.
Slytherin
Xavier Ronovan napisał:
-Puchonkę? I nierozgarnięcie?-uniosła jedną brew, splatając ręce na piersi.-Jakiś idiota mnie popchnął, jasne?- Tłumacz to jak chcesz. - Uśmiechnął się. - Właściwie, to skąd jesteś? - zapytał, patrząc chłodnym, przenikliwym spojrzeniem.
Lubił wiedzieć dużo o wszystkich. Dziewczyna zaintrygowała go na tyle, że skory był przeprowadzic z nią małą konwersację. Do tego bardzo zabawne było jak próbowała zachować stoicki spokój. Gdyby nie lekko drgajaca powieka, prawie by się nabrał.-Londyn.-odpowiedziała, odrzucając za ramię pasmo włosów. Chciała jeszcze dodać, że jest z tych Winchesterów, ale szybko się opanowała. Sypaniem nazwisk rodowych raczej nie zdobędzie jego sympatii.
Czy ona właśnie chce, żeby ją polubił?
Cóż.
Był arogancki, miał ten inteligentny błysk w oku, wyglądał też całkiem nieźle...jeśli ma już z nim trafić do Slytherinu, to lepiej, żeby byli w przyjaznych stosunkach.
- Mhm, miejscowa. - Uniósł leniwie prawą brew. - Dobrze będzie znać kogoś normalnego w rodzinnym mieście, mugole potrafią doprowadzić do szału.
Nagle jego sowa, Brandy, zeskoczyła z jego ramienia i usiadła na Margaery.
- Wracaj tu - warknął, próbując przegonić ptaka z ramiona dziewczyny.
Gryffindor
Alice Mary Black napisał:
Alice przyszła na peron. Czuła się dziwnie obco. Objęła rękoma zmarznięte ramiona. Na jednym z nich siedziała rudawa sówka z zaobrączkowaną nóżką. Dziewczyna ustawiła swoje bagaże i usiadła na ławce, bacznie obserwując kolejne osoby, które pojawiały się w magicznym miejscu. Z nerwów zaczęła wyginać nerwowo palce u rąk, zawsze tak robiła. Jej największym strachem było to, ze ludzie zaczną kojarzyć ją jedynie jako "córę seryjnego zabójcy", "Azkabaniare". Poczuła nieprzyjemne ukłucie w brzuchu.
I taka Sally chodzi po peronie, smutna, że nie może się odciąć od tych marnych ludzi, wszyscy są tak marni, że aż marni i nudni...
I nagle... hej.. przecież... nie to nie możliwe... Alice? ostatnio widziały się jakoś... trzy lata temu? TO JEST ALICE.
Sally zaraz szybko podchodzi do swojej bff, kawaii.
-Al!